Iedereen heeft issues. Deel 1: behalve ik

Auteur: Say the Way | Uitgever: Brave New Books

20,00

“Your visions will become clear when you look into your own heart. Who looks outside, dreams; who looks inside, awakens” – Carl Gustav Jung

Ieder mens kent ingewikkelde jaren in zijn/jaar leven. Zo’n jaar zorgt vaak voor een stortvloed aan emoties en onzekerheden. In de zomer van 2017 startte de schrijver onder de naam Saytheway een blog op WordPress.com, waarin zij zonder gêne schrijft over haar jaar. De blogs – die soms op luchtige en humoristische wijze dan weer op kwetsbare wijze verslag doen van voorbijkomende thema’s als een onmogelijke liefde, een scheiding, de opbreking van het gezin, werkstress, en vriendschappen – worden steeds populairder. Dit boek is een bundeling van de blogs. Een zoektocht naar het antwoord op de vraag: “Hoe kun je loslaten wat je het meest vreest te verliezen?”

Saytheway is psycholoog. Met dit boek hoopt zij een inspiratiebron te zijn om te schrijven over emoties en twijfels in de zoektocht naar een nieuwe balans. ‘Omdat schrijven helpt. Schrijven brengt structuur aan in chaos. Antwoorden op vragen over het hoe en waarom van ellende worden echt pas beantwoord als je de vragen durft te stellen. In eerste instantie aan jezelf’.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402186659 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

119

Leverbaar

Wordt niet meer herdrukt

Uitgiftedatum

15-01-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Wordt niet meer herdrukt

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Iedereen heeft issues. Deel 1: behalve ik” te beoordelen