Hypatia

De Moedige Strijd van een Vergeten Denker
Auteur: D.E. Darbats van Dynens | Uitgever: Uitgeverij Quartet

27,95

In een wereld gehuld in chaos, waar kennis en erfgoed dreigen te verdwijnen, staat een eeuwenoud genootschap met de rug tegen de muur. Gedwongen om hun diepste geheimen veilig te stellen, smeden ze een gewaagd plan: hun waarheden te verbergen op plekken waar niemand ze zou vermoeden. In de schaduw van tempels, symbolen en boeken rusten hun gecodeerde mysteries, wachtend om ontdekt te worden.
Maar nu, in een meeslepende ervaring, onthult een queeste de verborgen parels van wijsheid die ooit toebehoorden aan Hypatia. Stap binnen in een wereld van intriges en ontdekkingen, waar de grens tussen geheim en openbaar vervaagt, en de zoektocht naar waarheid alles verandert. Voor degenen die denken alles te weten, wacht een avontuur dat hun stoutste verwachtingen overstijgt. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol spanning en onthullingen.
Durf jij de uitdaging aan te gaan en de mysteries te ontrafelen die eeuwenlang verborgen zijn gebleven? Kom binnen en laat je meevoeren op een avontuur dat je nooit zult vergeten.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464819007 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De Moedige Strijd van een Vergeten Denker

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

128

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

10-04-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 5-7 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Hypatia” te beoordelen