Hungry Eyes

Auteur: Patricia Steur | Uitgever: Uitgeverij Komma

98,00

Patricia Steur schoot geen standaard plaatjes en kwam al als jonge fotograaf binnen, waar haar mannelijke collega’s – die haar in eerste instantie niet serieus namen – dat niet konden. Internationale rocksterren vroegen haar mee op tournee, ze hielp mee aan de normalisering van de tattoo, werd glamourfotograaf en fotografeerde inheemse volkeren.

Patricia’s droom kwam uit toen een Maori-stam in Nieuw-Zeeland zich voor haar openstelde. Ruim 25.000 mensen bezochten de expositie in het Scheepvaartmuseum. Nu werd ze ook serieus genomen in de kunstwereld. Haar doel was onderdrukte mensen een stem geven en dat doet ze nog steeds.

Na ruim veertig jaar carrière, tien boeken, diverse prijzen en talloze exposities in binnen- en buitenland blikt Patricia terug in ‘Hungry eyes’. De uitgave bestaat uit twee boeken: een fotoboek en een tekstboek. Want naast dat Patricia vele foto’s op haar naam heeft staan, heeft ze ook genoeg te vertellen. Van thee drinken met levensgevaarlijke koppensnellers in de jungle tot de Red Hot Chilli Peppers slapend in haar woonkamer. Patricia heeft in haar carrière heel wat meegemaakt. Ook haar vrienden Patty Brard, Barry Hay, Henk Schiffmacher, Manuëla Kemp, Govert de Roos, Marion Lipschits, Liesbeth Steur en Apollonia van Ravenstein halen herinneringen op.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083301969 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

320

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Datum verwacht

01-10-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Hungry Eyes” te beoordelen