Hoeren en godinnen

Een verhaal voor het slapengaan
Auteur: Ingen Wagenaar | Uitgever: Paris Books

21,95

Een zinderend verhaal over de zoektocht naar een Etruskische schat.
Pas als de mensheid eraan toe is kan deze mystieke kennis geopenbaard worden.

Het lijkt erop dat die tijd is gekomen. Hoofdpersoon Fee krijgt wonderlijke dromen en ingevingen en neemt de taak op zich. Tijdens haar zoektocht ontmoet zij eeuwenoude en nieuwe vrienden die zich verenigen om dit mystieke gedachtengoed veilig te stellen, want niet alleen de ravissante hoofdpersoon Fee en haar Italiaanse collega’s willen de schat vinden. Er zijn meerdere kapers op de kust.

Een nieuwe fase breekt aan. Kan eeuwenoude kennis van een verdwenen volk een bijdrage leveren aan de grote transitie waar de wereld voor staat?
Het moge duidelijk zijn. De boodschap moet geopenbaard worden. Wie zal hem vinden en wie krijg het laatste woord?

Liefde, spanning en mystiek maken van deze spirituele thriller een ware page turner, waarbij eeuwen van generaties door elkaar lopen en elkaar kruisen in deze tijd om met hun boodschap mensen te ondersteunen in het ontwaken. De tijd is gekomen om te herinneren

Ingen Wagenaar is een geboren verhalenverteller. Haar boeken hebben een sprankelende boodschap, ontroeren en raken je midden in het hart. Met haar verhalen en haar schilderijen inspireert Ingen mensen om het goeden van het oude mee te nemen en het nieuwe te omarmen. Vertrouwen, bewustwording en liefde is het motto van haar werk. In de wisselwerking met de ander wordt de inspiratie geboren. De dans van het leven. Hoeren en godinnen, een verhaal voor het slapengaan is een spirituele thriller met een mystieke boodschap en Ingens tweede boek. Haar debuutroman De ziel, de rugzak en de zwarte koningin is een speels verhaal over de weg naar zelfverwerkelijking. Ingen heeft drie zonen, een zwarte koningin en ze woont en werkt in Breda.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493191907 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een verhaal voor het slapengaan

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

200

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

08-12-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Hoeren en godinnen” te beoordelen