Hoe we de volgende pandemie voorkomen

Auteur: Bill Gates | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

24,99

In Hoe we de volgende pandemie voorkomen beschrijft Bill Gates op optimistische wijze welke lessen we uit de coronapandemie moeten trekken en hoe we een volgende crisis kunnen voorkomen.

De COVID-pandemie is nog niet voorbij, maar toch vraagt de hele wereld zich af: wat nu? Hoe kunnen we een nieuwe pandemie voorkomen, waarbij opnieuw miljoenen mensen overlijden en de wereldeconomie onder gigantische druk komt te staan? Is het eigenlijk wel reëel om te hopen dat de wereld weer hetzelfde wordt als vóór 2020?

Het antwoord van Bill Gates is ja. In het verrassend optimistische boek Hoe we de volgende pandemie voorkomen beschrijft hij helder en overtuigend wat de wereld zou moeten leren van COVID-19 en wat we zelf kunnen doen om een soortgelijke ramp voortaan te voorkomen. Met hulp van de beste wetenschappers ter wereld en op basis van zijn eigen ervaring in het bestrijden van dodelijke ziekten beschrijft hij hoe virussen werken, hoe we beter kunnen worden in het zo vroeg mogelijk opsporen ervan en hoe verschillende landen én de private sector samen moeten werken om deze en andere besmettelijke ziekten – zelfs de griep – voor eens en altijd uit te roeien.

Hoe we de volgende pandemie voorkomen is een krachtige en uiterst belangrijke oproep tot actie van een van de grootste denkers van onze tijd.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401616621 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

304

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

04-05-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Hoe we de volgende pandemie voorkomen” te beoordelen