Ho, Adrie …Ho

Een jongen in de jaren 60
Auteur: Aad 't Hart | Uitgever: Brave New Books

29,00

Adrie beleeft zijn eerste zes jaar in het volkse Rotterdam-Noord. Als hij verhuist naar de nieuwbouwwijk Kreekhuizen, verandert zijn leven ingrijpend. Geromantiseerde beschrijving van een jongensleven in de jaren 1959-1969: over vriendschappen, verliefdheden, leraren. Adrie voetbalt, judoot, gaat naar zwemles en op vakantiekamp, doet zijn best op school….wat alle jongens doen, zou je denken. Geplaatst in het tijdsbeeld wordt het een afwijkend en aangrijpend verhaal.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464188059 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een jongen in de jaren 60

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

225

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

03-02-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Ongeveer 5-7 werkdagen

Druk

12

1 beoordeling voor Ho, Adrie …Ho

 1. 5 van 5

  Wil Wel

  Tranen van het lachen

  Wat een leeservaring!
  Je glijdt in de huid van een jongen die opgroeit in een nieuwbouwwijk in 1959 tot 1969. En beleeft dezelfde uitdagingen, hetzelfde geluk, hetzelfde kleine verdriet…waarvan de roman bol staat.
  Origineel, te consumeren met een parallelle Spotify-muzieklijst. De leessnelheid neemt daarmee af, maar de beleving van de tijdsgeest en het begrip nemen toe.
  Met alle middelen die een schrijver ter beschikking staan, legt Aad ’t Hart de crux van zijn jeugd bloot. De roman bevat vele kostelijke passages… stuk voor stuk pareltjes. De tranen lopen over je wangen van het schateren. Tranen vloeien van medeleven.
  Het is autobiografisch maar geromantiseerd wat de uitwerking van de thema’s extra boeiend maakt. Vlotte schrijfstijl en levendige conversaties.


Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…