Hitler – Stalin

Mythen, leugens en legenden
Auteur: W. Maser | Uitgever: Uitgeverij Aspekt B.V.

34,95

Dit dubbelportret van Hitler en Stalin is het even bloedige als sinistere relaas van twee wrede heersers. Beide mannen waren gevreesde dictators en oorlogsleiders. Zij tekende de geschiedenis van Europa met bloed.

De onlangs overleden Duitse historicus Werner Maser behoorde tot de grootste kenners van de geschiedenis van de twintigste eeuw. Vele tientallen boeken verschenen van zijn hand, waaronder veel bestsellers. Spraakmakend binnen het Nederlandse taalgebied waren zijn boeken over Hitler, over diens geschrift
Mein Kampf en zijn ook bij uitgeverij Aspekt verschenen omvangrijke biografie over Hermann Göring. In dit boek concentreert Maser zich op de twee grote dictators, Hitler en Stalin, en probeert mythe en werkelijkheid te ontrafelen. Zoals bij veel historische figuren is er altijd druk gespeculeerd. Maser brengt de feiten in kaart en toont onbekende episoden uit het even diabolische als meeslepende leven van Hitler en Stalin. Masers boek laat zich lezen als een noodzakelijke correctie.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789059111912 Categorieën: , ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Mythen, leugens en legenden

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

575

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

08-11-2007

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Hitler – Stalin” te beoordelen