Het zaad van Atlantis

Een zoektocht naar Auschwitz
Auteur: Rolf Alexander | Uitgever: Brave New Books

26,68

De moderne archeologie heeft in Europa formidabele ontdekkingen gedaan van een oude beschaving. Natuurrampen hebben vaak volkeren op de vlucht doen slaan. Zij namen vanuit Europa hun Goden mee, hun verhalen en kennis van wiskunde en megalietmonumenten.

Volkeren van allerlei ras hadden gezamenlijk gedurende duizenden jaren in Europa de menselijke beschaving opgebouwd, enkele malen gestoord door ernstige natuurrampen, die grote aantallen toen al verleidden om naar elders te vluchten, zoals rond 7500, 3300 en 2500 v.C. In die eerste periode na de laatste IJstijd werden er al enkele duizenden jaren kolossale megalietmonumenten geconstrueerd en opgericht, lang voor er aan de later beroemde Nijl en Eufraat ook nog maar â iets te doenâ was. In een eeuwenlange gelukzalige periode na de verwoestende Godenoorlog werd voor ons door barden nog net op tijd een reisgids samengesteld en gezongen over waar het zich allemaal had afgespeeld aan beide zijden van het Kanaal.
En toen rond 1500 v.C. hielden door excessief natuurgeweld plotseling alle sporen op aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. De echoâ s ervan klinken tot op heden nog na bij vele volkeren over de hele aarde, ja tot in het nieuwe Eilandenrijk aan de Grote Oceaan:Japan.
Bij genoemde catastrofe ontvluchtten velen Europa om kort daarna met hun strijdwagens te verschijnen in China en India, in het M.O. en Egypte, in Turkije en Griekenland. Hun nakomelingen bewaarden het voor ons.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402108835 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een zoektocht naar Auschwitz

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

356

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

03-10-2013

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Het zaad van Atlantis” te beoordelen