Het wonder der liefde

Auteur: Rev. Viktor Frölke | Uitgever: Brave New Books

20,00

Reverend Viktor Frölke, zelfbenoemd liefdesdominee van de door hem opgerichte Church of the Good Life, gelooft sterk in de liefde en seks en dus in het huwelijk, want wie trouwt durft zich te geven aan zijn of haar of hen geliefde. Liefde maakt niet blind, verliefdheid misschien wel, maar wie trouwt merkt al snel dat samenleven vooral neerkomt op vriendschap en elkaar aanvullen. Hoe houden twee mensen die van elkaar houden het sprankelend? Liefde is elkaars wereld groter maken, niet kleiner. Wie in een beklemmende relatie zit, lees Het Wonder der Liefde; Frölke geeft adviezen over hoe een relatie te beëindigen op een hoffelijke manier. Hoe te helen na een affaire? Hoe maak je eigenlijk ruzie? Is pijn fijn?

Het Wonder der Liefde is een bundeling van mini-essays en columns die Viktor Frölke, van huis uit filosoof en romanschrijver, schreef voor Esquire. Dit millennium alleen al verbond hij twintig paar tortelduiven op ritueel-romantische wijze op idyllische plekken in binnen- en buitenland – nooit echter zonder gebruikmaking van poëzie.

Lees dit boek als je erover denkt te gaan trouwen, kinderen krijgen, scheiden, of als je alleen maar overweegt wat voor cadeau je zou moeten kopen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464352535 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

172

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

26-05-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Het wonder der liefde” te beoordelen