Het verraad van Anne Frank

Het baanbrekende onderzoek van een internationaal coldcaseteam in Nederland
Auteur: Rosemary Sullivan | Uitgever: Ambo|Anthos

22,99

Een topnotch internationaal coldcaseteam schijnt licht op de vraag wie verraadde Anne Frank, en waarom? De schokkende conclusie lees je in Het verraad van Anne Frank van Rosemary Sullivan.

Het boek Het verraad van Anne Frank van Rosemary Sullivan is het verslag van het baanbrekende onderzoek van een internationaal coldcaseteam in Nederland. Wereldwijd hebben meer dan dertig miljoen mensen Het Achterhuis gelezen, het dagboek dat Anne Frank bijhield in de jaren dat ze met haar ouders en zusje ondergedoken was totdat ze in augustus 1944 werden opgepakt en gedeporteerd.

Ondanks de vele boeken, films, toneelstukken en documentaires die er aan Annes leven zijn gewijd, is nooit duidelijk geworden wie haar en haar familie heeft verraden. En waarom. Met grote nauwkeurigheid heeft een team van onderzoekers, onder leiding van oud-FBI-agent Vincent Pankoke, tienduizenden pagina’s documenten – sommige waren tot op heden onbekend –, verslagen van interviews en eerdere politieonderzoeken bekeken en nageplozen. Een uniek internationaal coldcaseteam in Nederland, bestaande uit historici, criminologen, datawetenschappers, forensisch experts, journalisten en politiemedewerkers, heeft nauwgezet de maanden in beeld gebracht die voorafgingen aan de aanhouding van de familie Frank. En ze kwamen tot een schokkende conclusie. Het verraad van Anne Frank van Rosemary Sullivan is het bijzondere verhaal van een uniek coldcaseonderzoek.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026346392 Categorie: Tag:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het baanbrekende onderzoek van een internationaal coldcaseteam in Nederland

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

392

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

18-01-2022

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Het verraad van Anne Frank” te beoordelen