Het teken

Het niet eerder vertelde verhaal
Auteur: Agnès Laurey-Jimmink | Uitgever: Scholten Uitgeverij B.V.

16,95

Iedereen kent het verhaal rondom de geboorte van Jezus. Hij werd geboren in een stal met dieren en Zijn bedje was een voederbak. Er stond een grote ster boven de stal en drie koningen uit het Oosten kwamen cadeaus brengen. Maar is het zo wel echt gegaan? Of is dit verhaal ons zo verteld?

In de velden van Efrata hoedt Benjamin zijn schapen. Dagelijks ergert hij zich aan de Romeinse overheersing in zijn land. Wanneer zullen we bevrijd worden?
Mordy doet in de bibliotheek van Susa een interessante ontdekking in een zeer oude boekrol. Met zijn vrienden volgt hij de aanwijzingen.
In Nazareth gebeuren vreemde dingen. Een jonge timmerman vraagt zijn geliefde ten huwelijk. Maar voordat de grote dag aanbreekt, zorgt een opmerkelijke gebeurtenis voor een tweedeling in de wereldgeschiedenis. En er volgt een bijzonder teken. In deze historische roman neemt de auteur u mee naar meer dan tweeduizend jaar geleden. Het verhaal over en rondom de geboorte van Jezus zoals je het nog nooit gelezen hebt.

Auteur Agnès Laurey-Jimmink is afgestudeerd in de Godsdienstwetenschappen aan de Evangelische Theologische Faculteit te Leuven en was godsdienstlerares op scholen voor het middelbaar onderwijs. Samen met haar man heeft zij vierendertig jaar een evangelische gemeente geleid in het zuiden van Nederland en België. Inmiddels met emeritaat, volgt ze een nieuwe passie: het schrijven van historische romans.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083355078 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het niet eerder vertelde verhaal

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

244

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

20-11-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Het teken” te beoordelen