Het slimme ouders opvoedboek

Auteur: Àlvaro Bilbao | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

24,99

In Het slimme ouders opvoedboek geeft neuropsycholoog Álvaro Bilbao praktische handvatten en tips over o.a. slapen, etenstijd, driftbuien, het belang van empathie en geduld, grenzen stellen en meer.

In Het slimme ouders opvoedboek helpt neuropsycholoog Álvaro Bilbao jonge ouders op toegankelijke wijze de hersenen van hun kinderen te begrijpen. Feit: tijdens de eerste zes jaar van het leven hebben onze hersenen een enorme ontwikkelingspotentie, die daarna nooit meer terugkomt. Nog een feit: het heeft geen zin om van ieder kind een mini-Mozart te maken, want júíst met hersenen die onder druk moeten ontwikkelen gaat het vaak mis.

In Het slimme ouders opvoedboek legt Bilbao uit wat wél werkt. Op basis van zijn enorme kennis van de neurowetenschap geeft hij praktische handvatten en tips. Bijvoorbeeld over slapen, etenstijd, driftbuien en broertjes en zusjes, maar ook over het belang van empathie en geduld, het belonen van positief gedrag en grenzen stellen. Zijn doel is om ouders, opvoeders en leraren genoeg instrumenten en kennis te geven, zodat zij ieder kind optimaal kunnen helpen om de beste versie van zichzelf te worden.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401620147 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

06-07-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Het slimme ouders opvoedboek” te beoordelen