Het nieuws

Een gebruiksaanwijzing
Auteur: Alain de Botton | Uitgever: Olympus

20,00

Nieuws is overal en altijd om ons heen, de Botton laat ons stilstaan bij de invloed die deze constante stroom op ons heeft.

Nooit eerder was het nieuws zo toegankelijk als nu: het nieuws kunnen we op elk willekeurig moment van de dag raadplegen, we bekijken het nieuws (vluchtig) op onze smartphones of tablets, achter de pc, op de tv, in kranten en tijdschriften. Het nieuws is overal om ons heen en het bepaalt in grote mate de manier waarop wij naar de wereld kijken. Misschien hebben we onderhand een beetje hulp nodig bij wat het nieuws met ons doet: bij de afgunst en de ontzetting, de opwinding en de frustratie; bij alles wat we te horen krijgen, bij alles wat we liever niet hadden geweten.

Vandaar deze bruikbare gebruiksaanwijzing om te proberen een gewoonte die iets normaler en onschuldiger is gaan lijken dan goed voor ons is even wat ingewikkelder te maken, en om ons bewust te maken van de invloed die nieuwsberichten over een beroemdheid, een tropische storm of een seksschandaal van een politicus op ons heeft.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789046705308 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een gebruiksaanwijzing

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

31-03-2016

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

3

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Het nieuws” te beoordelen