Het huis Gucci

Het waargebeurde verhaal - over moord, hebzucht, glamour en gekte
Auteur: Sara Gay Forden | Uitgever: Ambo|Anthos

22,99

Het huis Gucci van Sara Gay is het adembenemende verhaal van de opkomst, ondergang en wederopstanding van de Gucci-dynastie. Unieke inkijk in de nietsontziende wereld van fashion.

De celebritybiografie Het huis Gucci van Sara Gay Forden vertelt het ongelooflijke, waargebeurde verhaal van de Gucci-familie. Alles wat je niet in de film House of Gucci zag, lees je in dit boek.

Milaan, 1995. Op een vroege voorjaarsochtend wordt Maurizio Gucci, een van de machtigste modekoningen van zijn tijd, met enkele pistoolschoten doodgeschoten. Was het zijn ex-vrouw Patrizia Reggiani, omdat hij met zijn maîtresse zou gaan trouwen? Of omdat ze aasde op zijn vermogen? Zat zij er überhaupt wel achter?

Het huis Gucci is het adembenemende verhaal van de opkomst, ondergang en wederopstanding van de Gucci-dynastie – van een leeratelier in Florence tot een van de machtigste modemerken in Milaan. Een verhaal over sterke familiebanden, arbeidsethos en uiteindelijk een leven van overvloed, waarmee Forden niet alleen de passie, maar ook de kwetsbaarheden van de Gucci-familie toont.

‘Een van de beste boeken van het jaar.’ – The Economist

‘Deze fascinerende blik achter de schermen bij een van de machtigste modefamilies toont dat het niet alles goud is wat er blinkt.’ – Glamour

‘Een onvergetelijke kroniek over de opkomst en ondergang van een familie-imperium. Ze maken het zelfs bonter dan de Borgia’s. Aan de bekende mix van liefde, jaloezie en hebzucht voegen zij belastingontduiking, bigamie en, ja, zelfs moord toe.’ – Wall Street Journal

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026357459 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het waargebeurde verhaal – over moord, hebzucht, glamour en gekte

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

448

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

25-02-2022

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Het huis Gucci” te beoordelen