Het geheim van de kreeft

Auteur: Bert Dijkink | Uitgever: Spa uitgevers B.V.

6,50

Het geheim van De Kreeft

Een spannend stripverhaal, ontleend aan de geschiedenis van Zwolle, waarbij feiten en fictie met elkaar verweven zijn tot een prachtig verhaal. Gegevens over monumentenzorg en archeologie worden hierbij ingepast waarbij de zoektocht naar het Geheim van de Kreeft letterlijk stap voor stap door de stad gevolgd kan worden.

Het verhaal van ‘Het Geheim van de kreeft’ draait om de jonge Fransman Alain, die piano studeert aan het conservatorium van Zwolle.
Hij komt er bij toeval achter dat een Middeleeuwse voorvader van hem in de Grote Kerk begraven is, maar het graf is niet meer te vinden. Dan ziet hij een grafmonument waarop de afbeelding van een kreeft met een Latijnse tekst te zien is. Een kreeft met deze tekst maakt volgens hem deel uit van het familiewapen van zijn voorvaderen.
Dat kan toch geen toeval zijn en Alain meent er een zekere aanwijzing in te zien. Als hij samen met de mounumentenbeheerder besluit in het geheim van de kreeft -en van het verdwenen graf- te duiken, begint een avontuur vol mysterie en gevaar.

Bert Dijkink heeft met dit stripverhaal laten zien dat het goed mogelijk is om de verhalen uit de middeleeuwen en die van nu met de juiste dosis fantasie te verwerken zijn tot een spannende speurtocht door de stad Zwolle. Daarmee komen voor jong en oud verhalen uit de geschiedenis van Zwolle tot leven.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789089321282 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

48

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

04-12-2015

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Het geheim van de kreeft” te beoordelen