Het eeuwig jongenshart

Dagboeken van Bram Vermeulen
Auteur: Bram Vermeulen | Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

25,99

Bram Vermeulen was zanger, componist, theatermaker, schilder, schrijver en televisiemaker. ‘Rode wijn’, ‘De steen’, ‘Een doodgewone jongen’, het zijn enkele titels die hem een plek hebben bezorgd in de eregalerij van het Nederlandstalige lied. In oktober zou hij 75 jaar zijn geworden. Dat is de aanleiding voor de verschijning van Het eeuwig jongenshart, een keuze uit de dagboeken die hij van 1984 tot zijn plotselinge dood in 2004 heeft bijgehouden.

Bram Vermeulen was niet alleen een hypersensitieve denker maar ook een hyperactieve doener. Wie zijn dagboeken leest zit eerste rang in zijn hoofd. Is getuige van het ontstaan van zijn bekendste liederen. Gaat mee op tournee door Nederland en Vlaanderen. Leeft mee met wat Bram inspireert of irriteert. Kijkt met hem terug op zijn Haagse jeugd, zijn vroege successen als topvolleyballer en als helft van het spraakmakende cabaretduo Neerlands Hoop.

Het eeuwig jongenshart, met een voorwoord van Ernst Jansz, is samengesteld door Just Enschedé, ooit manager van Neerlands Hoop.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789038811024 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Dagboeken van Bram Vermeulen

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

480

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

12-10-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Het eeuwig jongenshart” te beoordelen