Herinneringen

Auteur: Peter Noordanus | Uitgever: Book-to-be

13,48

Ruim 7 jaar was Peter Noordanus burgemeester van Tilburg. Tropenjaren en die tellen dubbel. In “Herinneringen” kijkt Noordanus terug op zijn burgemeesterschap.

Met onthullende verhalen over Tilburg ondergronds en bovengronds. Soms ontroerende gebeurtenissen. Zoals de opvang van ruim duizend vluchtelingen die ruimhartig door de Tilburgers werden verwelkomd en inmiddels hun plek in de stad aan het vinden zijn. Verhalen over hoogte- en dieptepunten. Zoals Koningsdag, een dag die de Tilburgers trots samenbracht. Maar ook in detail schokkende verhalen over de georganiseerde criminaliteit die in een gezellige en keurige stad als Tilburg niet zichtbaar is maar wel degelijk een groot probleem oplevert. En natuurlijk ook spannende verhalen over het gemeentelijke politieke bestel. College en raad: werken ze samen of juist niet? En levert al dat praten eigenlijk wel wat op?

Over lokale democratie en daadkracht. Alles wat u altijd al wilde weten, maar nooit in het Brabants Dagblad kon lezen. Het boek wordt in kleine oplage gedrukt en is voor de echte liefhebber. Mocht er onverwacht toch meer belangstelling zijn dan valt zeker over een tweede druk
te praten.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402167610 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

144

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

08-03-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 3-5 werkdagen

Druk

2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Herinneringen” te beoordelen