Helden

Helden

Meer dan 100 inspirerende levensverhalen
Auteur: Jaap May | Uitgever: Brave New Books
Ongeveer 3-5 werkdagen

19,41

150 korte, maar complete levensverhalen van de meest inspirerende helden van vroeger en nu. De levens, ideeën en prestaties van helden op het gebied van kunst, wetenschap, filosofie, spiritualiteit, sport, ondernemen, medemenselijkheid en leiderschap

Einstein, Che Guevara, Beethoven: wie kent ze niet? Helden die wereldberoemd zijn geworden door hun karakter, prestaties of revolutionaire inzichten.

Als iemand ons buitengewoon aanspreekt, zegt dat iets over onszelf. Namelijk over wat wij belangrijk vinden en hoe wij willen zijn. Bewonder je de medemenselijkheid van Moeder Teresa, de sportiviteit van Pelé of de onafhankelijkheid van Madonna? Haal je inspiratie uit een bepaald ideaal, zoals Michelangelo die zijn leven aan schoonheid wijdde? Ga je voor de moed van Sophie Scholl of voor de wijsheid van Confucius?

In dit boek zijn de levensverhalen van honderd van de meest inspirerende helden bijeengebracht. Omdat een lijst van honderd natuurlijk nooit compleet kan zijn, is er ook plaats voor korte stukjes over vijftig ‘runners-up’: helden die de lijst van honderd nét niet haalden, maar allemaal op hun eigen manier absoluut de moeite waard zijn.

Artikelnummer: 9789402110128 Categorie:
Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Extra informatie

Subtitel

Meer dan 100 inspirerende levensverhalen

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

264

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

21-11-2013

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 3-5 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Helden” te beoordelen