Heimwee moet je koesteren

25 jaar bijzondere reizen, ontmoetingen en inzichten
Auteur: Floortje Dessing | Uitgever: J.M. Meulenhoff

22,50

Een inspirerend boek van Floortje Dessing over de inzichten die ze opdeed tijdens haar reizen rond de wereld – in ieder inzicht herken je haar: bevlogen, positief, nuchter en geestig

Floortje Dessing maakt de balans op: wat is haar bijgebleven van de bijzondere ontmoetingen met mensen over de hele wereld? Hoe heeft het reizen haar gevormd tot wie ze nu is? Is ze anders naar haar leven gaan kijken in de periode dat ze thuis moest blijven?

In Heimwee moet je koesteren blikt ze terug op vijfentwintig jaar reisprogramma’s maken. Ze vertelt over wat ze leerde van mensen die het roer omgooien en bewust kiezen voor een leven dichter bij de natuur. Over hoe ze het vak is ingerold, welke gevaren ze tegenkwam in het buitenland en hoe ze zich herpakt als ze tegen haar eigen grenzen aanloopt. Terwijl ze dieper graaft naar haar drijfveren gaat ze persoonlijke twijfels en de belangrijke thema’s van onze tijd niet uit de weg. Maar ze deelt ook luchtiger inzichten: zoals de ontdekking dat neushoorns net zo goed een ochtendhumeur hebben en waarom je in de bush nooit een zwarte broek moet dragen.

Heimwee moet je koesteren is een verzameling van de avonturen die Floortje de afgelopen jaren heeft beleefd: zowel groot als klein, ver weg als dicht bij huis.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789029098137 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

25 jaar bijzondere reizen, ontmoetingen en inzichten

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

320

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

18-04-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Heimwee moet je koesteren” te beoordelen