Heerlijk Hoorspel – Scheurkalender 2024

Auteur: | Uitgever: Pelckmans

19,50

Deze scheurkalender is speciaal gemaakt voor mensen die elke dag wanneer ze opstaan graag meteen de juiste datum weten en de drang voelen om regelmatig iets af te scheuren. Aan die basisbehoeften voldoen we ruimschoots met dit kleinood. En omdat we bij Het Geluidshuis strebers zijn, hebben we er allerlei dingen aan toegevoegd voor de mensen die werkelijk ALLES uit hun dag willen halen. Dat zijn die mensen die af en toe eens zin hebben in een hihi of een hoho of nog vrolijk kunnen worden van nutteloze feitjes, of met gepasteuriseerde halfvolle overgave graag een paar muzieknoten uit hun ochtendstrot persen.

Jaja, na 20 jaar creatie van onnozelheid voor families, blijft onze ambitie grenzeloos: u en uw gezin gezond bezighouden, zodat u zich geen rare ideeën in het hoofd haalt zoals een fitnessabonnement nemen of series kijken op schermen. En let vooral op het realistische geluid wanneer u het blaadje afscheurt, daar hebben onze geluidstechniekers wéken aan gewerkt. We zullen zeggen dat u het geapprecieerd heeft.

Het Geluidshuis is een audioproductiehuis voor radio, tv, audioguides en podcasts, en een uitgeverij van heerlijke en andere hoorspelen. De reeks Heerlijk Hoorspel bestaat uit gelaagde vertellingen, gebaseerd op bestaande sprookjes of bekende verhalen. Ze worden verteld, gespeeld en gezongen door Vlaanderens meest getalenteerde acteurs en zitten boordevol humor, liedjes en knotsgekke geluidseffecten.

Heerlijk Hoorspel is een concept van Mark Borgions, Koen Brandt, Philip Maes en Paul Wauters.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789463376129 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Uitgever

Aantal pagina's

736

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Losbladig

Datum verwacht

06-10-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Heerlijk Hoorspel – Scheurkalender 2024” te beoordelen