Hazes. Het ware levensverhaal

Het ware levensverhaal
Auteur: Bert Hiddema | Uitgever: Just Publishers

24,99

Heel Holland zingt Hazes. Anno 2023, bijna twintig jaar na zijn dood, staat André Hazes met 36 liedjes in de Nederlandstalige Top 1000. Op de eerste plaats staat Kleine Jongen. Een onvergetelijk lied dat telkens weer weet te ontroeren. André Hazes (1951-2004) blijft voor eeuwig bij ons, omdat hij met ons, in ons en over ons zingt.

Na twee biografieën die met gejuich werden ontvangen, verrast Bert Hiddema de vele duizenden Hazesfans met Hazes, een levensgeschiedenis die in alle opzichten totaal nieuw is en swingt als je lievelingshit. Met stip. Hazes is een meeslepend, spannend en adembenemend relaas over een kleine jongen, die door zijn daden en zijn doen en met bloed, zweet en tranen uitgroeit tot de vlieger die hoog in de hemel is.

Hazes is een intiem portret van Nederlands grootste levensliedartiest, met talloze bekende en onbekende verhalen uit het enorme archief van Bert Hiddema. Zo sprak de auteur met familieleden, vrienden en oude bekenden die hun stilzwijgen doorbraken. Alles komt langs: de ups en downs, zij drie huwelijken en scheidingen, zijn drankzucht, zijn ouders, broers en zus, een stormachtige carrière in de lokale politiek en de successen in Ahoy.

Hazes zelf sprak niet graag over zijn verleden, tot een half jaar voor zijn dood. ‘Hij begint te praten en kan niet meer ophouden. (…) Het is te gruwelijk, te erg voor woorden . Hij is misbruikt. Als kind.’ Levensechter dan echt. Echt Hazes! Bert Hiddema, succesvol en bejubeld schrijver en biograaf, schreef biografieën over onder anderen Rinus Michels, Ruud Gullit, Johnny Jordaan, André Hazes en Johan Cruijff.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789089752529 Categorieën: , ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het ware levensverhaal

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

288

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

03-03-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Hazes. Het ware levensverhaal” te beoordelen