Hasseltse beelden aan het woord

Een beeldenwandeling doorheen Hasselt
Auteur: Soetkin Buntinx | Uitgever: Brave New Books

29,99

Hasselt als provinciehoofdstad zet sterk in op kunst en cultuur. De stad telt heel wat musea met permanente of tijdelijke collecties. Minder bekend is dat er ook heel wat beelden en monumenten terug te vinden zijn in de publieke ruimte. Bijna op elke straathoek komt u er wel één tegen.
Achter elke sculptuur schuilt ook een eigen verhaal en geschiedenis. Helaas worden deze beelden veel te vaak voorbijgegaan zonder er aandacht aan te schenken. Ze worden aanzien als doodgewone elementen in het staatbeeld.
Het is interessant om deze beelden extra aandacht te geven. Vaak ontbreken naamplaatjes of verwijzingen naar de maker, soms hebben beelden een diepere betekenis of hebben ze al heel wat meegemaakt.
Deze gids begeleidt u in een ontdekkingstocht langs de vele beelden in de Hasseltse binnenstad of net daarbuiten. Het biedt een beknopt overzicht voorzien van leuke anekdotes, weetje, foto’s en andere randinformatie. Ook werd een wandelroute samengesteld die u langsheen de belangrijkste beelden in de binnenstad leidt.
Graag nodig ik u uit om samen met deze gids op pad te gaan en stil te staan bij de Hasseltse beelden met elk een eigen verhaal. Laat u verwonderen en ga op pad!

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464923483 Categorieën: , ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een beeldenwandeling doorheen Hasselt

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

85

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

29-10-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Hasseltse beelden aan het woord” te beoordelen