Harry Styles

Het verhaal van het fenomeen
Auteur: Malcolm Croft | Uitgever: Kosmos Uitgevers

22,99

Harry Styles is het complete boek over deze fenomenale singer-songwriter, acteur en stijlicoon. Met heel veel foto’s, geschreven door Malcolm Croft.

Deze biografie bevat het verhaal en veel foto’s van een waar muziekicoon: van de brutale, frisse jongen die in 2010 voor het eerst op tv kwam met zijn auditie voor The X Factor tot de zelfverzekerde, veelzijdige artiest die in uitverkochte stadions optreedt.

Harry Styles verlegt voortdurend zijn grenzen. Na lid te zijn geweest van One Direction (de populairste boyband van de eeuw) ging hij solo, wat hem immens succes en een Grammy opleverde. Daarnaast is hij veelgeprezen acteur, modetrendsetter en supporter van de LHBTIQA+-gemeenschap en heeft hij inmiddels een cultstatus bereikt.

Een icoon die ondanks alle roem en succes dicht bij zichzelf blijft en nooit zijn charme, positiviteit en zijn motto ‘TPWK’ (Treat People With Kindness) is verloren.

Dit complete boek is een must-have voor iedere Harry Styles-fan.

‘Een gulzige blik achter de schermen: de schrijver schuwt de loftrompet niet, maar zit de Brit wel dicht op de huid.‘- Humo

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789043926577 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het verhaal van het fenomeen

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

176

Leverbaar

Uitverkocht

Uitgiftedatum

09-03-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Uitverkocht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Harry Styles” te beoordelen