Guillaume de Montfroid

DE NORMANDIERS 1
Auteur: Dan ADAMS | Uitgever: Brave New Books

29,50

Spanning, hartstocht, intriges, en romantiek zijn enkele van de ingrediënten waarmee deze roman gekruid zijn. Het is het verhaal van het geslacht de Montfroid en speelt zich af in het middeleeuwse Normandië van de twaalfde eeuw. Guillaume de Montfroid, de hoofdfiguur in deze roman, is de graaf van Avre. Vanuit zijn burcht in Nonancourt benut hij op diplomatische wijze elke opportuniteit om zijn macht te verstevigen en zijn graafschap tot economische bloei te brengen.
De strijd om het hertogdom Normandië, twee vrouwen die dezelfde man begeren, de onvoorspelbare koning Hendrik van Engeland en de geheime ambitie van de oudste zoon van Guillaume zijn slechts een greep uit de talrijke verhaallijnen.
Dit alles wordt af en toe overgoten met een vleugje humor en soms enkele druppels ironie. De directe stijl van deze historische roman laat je niet los en leidt de lezer langs spannende gebeurtenissen, onverwachte wendingen en romantische liefdesgeschiedenissen naar de vooravond van de tweede kruistocht.
Kortom, een boek vol verrassingen, bedoeld voor een zeer breed publiek. Wie houdt van historische en aangrijpende verhaallijnen, zal het boek in één adem uitlezen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464652826 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

DE NORMANDIERS 1

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

442

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

12-07-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Guillaume de Montfroid” te beoordelen