Grote verwachtingen (2e herziene editie)

In Europa - 1999-2021
Auteur: Geert Mak | Uitgever: Atlas Contact

25,00

Een verbluffende geschiedenis van ons heden, waarin de eerste twee decennia van dit meest fragiele en beladen nieuwe millennium worden onderzocht.

Dit is het vervolg op het immens succesvolle in 2004 verschenen ‘In Europa’. Waar bij ‘In Europa’ de focus ligt op de in zoveel opzichten gruwelijke 20ste eeuw, getekend door twee wereldoorlogen, gaat ‘Grote verwachtingen’ over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw.
Geert Mak schetst de sfeer en stemming tijdens de eeuwwisseling, het optimisme dat toen hoogtij vierde maar gaandeweg verdween, de gevoelens rond de invoering van de euro, de gevolgen van de aanslag op de Twin Towers, de toestand in Oost-Europa en Rusland, de bankencrisis, de Verenigde Staten, Noord- versus Zuid-Europa en de zich aandienende vluchtelingencrisis. Eind 2020 werd hier een epiloog aan toegevoegd, over de totaal onverwachte coronacrisis.

Inmiddels is ‘Grote verwachtingen’ in tien talen vertaald. In 2021 verscheen de Engelstalige geactualiseerde editie, met onder andere een analyse van de Brexit, de gevolgen van het Trumptijdperk en de pandemie die nog niet voorbij was. Deze Nederlandse uitgave is eveneens verrijkt met die actualisering.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789045050591 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

In Europa – 1999-2021

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

29-11-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

17

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Grote verwachtingen (2e herziene editie)” te beoordelen