Groot verlies, klein verlies

Houvast bij elke vorm van verdriet
Auteur: Eleanor Haley, Litsa Williams | Uitgever: Ambo|Anthos

22,99

Groot verlies, klein verlies van Eleanor Haley en Litsa Williams is voor iedereen die kampt met verdriet en hulp wilt bij het omgaan ermee.

Elk verlies, groot of klein, kan je wereld op z’n kop zetten. Groot verlies, klein verlies van Eleanor Haley & Litsa Williams helpt je erdoorheen.

De dood van een geliefde, een scheiding, gezondheidsproblemen… Ieder mens krijgt vroeg of laat te maken met levensveranderende gebeurtenissen, én met het bijbehorende verdriet. Het kan je leven flink ontregelen. Groot verlies, klein verlies is voor iedereen die kampt met verdriet – op wat voor manier dan ook, licht of hevig.

Aan de hand van 75 handige, informatieve en toegankelijke lijstjes helpen Eleanor Haley en Litsa Williams de lezer zijn ervaringen en emoties beter te begrijpen. En ze geven handvatten om op dagelijkse basis (beter) te dealen met verdriet. Zo ontdek je door interactieve to-do- (en not-to-do-)lijstjes en bucketlists onder andere: minder bekende feiten over verdriet, redenen waarom schuldgevoel nog ingewikkelder is dan je denkt; tips om helder te communiceren wat je wel (en niet!) nodig hebt; typische afweermechanismen.

Groot verlies, klein verlies van Eleanor Haley & Litsa Williams is zowel praktisch en informatief, als vermakelijk en hoopgevend.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026361579 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Houvast bij elke vorm van verdriet

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

336

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

12-01-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Groot verlies, klein verlies” te beoordelen