Gewoon Royke

Niets te verbergen. Het altijd bijzondere leven van de stylist van het zuiden.
Auteur: Roy Donders | Uitgever: Boekerij

20,99

Van zijn turbulente jeugd in een volksbuurt in Tilburg tot zijn triomfen als stylist, zakenman en entertainer: Roy Donders vertelt in deze openhartige biografie over zijn leven in en buiten de spotlights

In 2013 leert Nederland de flamboyante kapper en stylist Roy Donders kennen. Zijn reallifesoap Roy Donders: stylist van het zuiden is een regelrechte kijkcijferhit. Hij heeft een succesvolle modewinkel in Tilburg en lanceert zijn eigen huispakkenlijn. Ook treedt hij op als volkszanger, staat hij voor bomvolle zalen en scoort hij hits met Patty Brard en Corry Konings. Roy is begin twintig en de wereld ligt aan zijn voeten.

In de jaren daarna verloopt zijn leven niet op alle vlakken rooskleurig. Zijn kledingwinkel gaat failliet, zijn steun en toeverlaat opa Cees overlijdt en zijn relatie loopt op de klippen. Ook ervaart hij de schaduwkanten van de roem. Toch weet Roy uit het dal te klimmen. Hij besluit zijn hart te volgen, gaat samenwonen met zijn grote liefde Michelle en wordt vader van dochter Romi.

Van zijn turbulente jeugd in een volksbuurt in Tilburg tot zijn triomfen als stylist, zakenman en entertainer: Roy Donders vertelt in deze openhartige biografie over zijn leven in en buiten de spotlights. Hij neemt ons mee langs zijn hoogte- en dieptepunten, waarbij hij eerlijk vertelt over de uitdagingen die hij heeft doorstaan. Zowel zichzelf als anderen spaart hij niet.

In de pers

‘“Ik leef niet voor andere mensen,” zei Donders, die in Beau Monde vertelde heel gelukkig te zijn met Michelle, die al een dochter heeft. “Ik heb altijd voor mezelf geleefd, maar nu doe ik alles voor mijn drie meiden.”’ Nu.nl

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789049202613 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Niets te verbergen. Het altijd bijzondere leven van de stylist van het zuiden.

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

256

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

14-05-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Gewoon Royke” te beoordelen