Geologie van de wereld en het ontstaan van Egypte in een notendop

Auteur: Olette Freriks | Uitgever: Brave New Books

49,99

Toen ik vroeger als klein meisje van een jaar of 7-8 achterin de auto zat bij mijn ouders als we naar Zwitserland gingen, zat ik altijd mijn nek te strekken en die prachtige enorme hoge stenen kolossen van de bergen te zien als we aankwamen.
Toen vroeg ik mezelf altijd al af hoe komen die hier en waarom wel hier en zijn wij een platlandje. Lang heb ik het mij afgevraagd maar enooit antwoord op gezocht. U kent dat wel geen tijd andere dingen te doen er was toen nog geen computer.
Maar in 2008-2009 toen ik elke week over de Nijl van Luxor naar Aswan ging en terug ging ik toch weer nadenken erover. Ik ben er toen ook aan begonnen maar eer ik echt zoveel mogelijk bij elkaar had was het toch weer 10 jaar later.
Maar goed uiteindelijk is het er nu. En ik weet nu wat ik weten wilde. Ik weet nu hoe alle continenten op hun huidige plaats zijn gekomen, Maar er was meer nu omdat ik nu al zoveel jaar in Egypte woon kwamen daar ook veel vragen hoe komt dat hier walvis skeletten midden in de woestijn liggen. En dan al die prachtige mineralen die hier in Egypte gevonden worden. Ook zag ik dat er vroeger veel meer rivieren in Egypte zijn geweest.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464809558 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

360

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

08-01-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Ongeveer 5-7 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Geologie van de wereld en het ontstaan van Egypte in een notendop” te beoordelen