Gelieve u te ontdoen van hoed, korset en directoire

Herinneringen van een gynaecoloog 1960-2023
Auteur: Willem Brouwer | Uitgever: Brouwerij Uitgeverij de

20,99

In zijn vierde boek kijkt Willem Brouwer terug op zijn werkzame leven als gynaecoloog. Openhartig vertelt hij over zijn opleiding tot arts, zijn specialisatie en vooral over zijn werk als gynaecoloog.

In zijn vierde boek kijkt Willem Brouwer terug op zijn werkzame leven als gynaecoloog. Openhartig vertelt hij over zijn opleiding tot arts in Groningen in de jaren 60, zijn specialisatie in Amsterdam en vooral over zijn werk als gynaecoloog in Leeuwarden. Hilarische, ontroerende, maar soms ook schokkende verhalen. Dit is meer dan een boek over een loopbaan als medisch specialist. Willem Brouwer toont regelmatig scherp inzicht in de veranderende tijdgeest. Hij doet dit in een relativerende stijl waarbij hij de confrontatie met zichzelf niet schuwt.

Willem Brouwer (1941) studeerde geneeskunde aan de RU te Groningen. Hij specialiseerde zich in obstetrie en gynaecologie aan het OLVG te Amsterdam. Van 1976 tot 2007 werkte hij als gynaecoloog in een Leeuwarder ziekenhuis. Na zijn pensionering was hij nog tot 2019 aan dit ziekenhuis verbonden als kwaliteitsfunctionaris.

In 2018 verscheen zijn debuut Gooi me niet weg, in 2020 gevolgd door Ken je me nog. In beide boeken beschrijft Brouwer op liefdevolle wijze het dementieproces van zijn echtgenote. Zestig jaar na zijn deelname aan de Elfstedentocht van 1963 verscheen zijn boek De eenzame schaatser.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789078905073 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Herinneringen van een gynaecoloog 1960-2023

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

180

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

04-03-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Gelieve u te ontdoen van hoed, korset en directoire” te beoordelen