Geheimen van de wijnkelder

Gids voor de 17e-eeuwse wijnliefhebber
Auteur: Mariëlla Beukers | Uitgever: Het Zwarte Schaap

17,95

Hoe houd je wijn goed? Wat te doen als de wijn troebel blijkt? Wat doe ik met zure wijnen? Met deze vragen kregen wijndrinkers in de 17e en 18e eeuw te maken. Daarom bewaarde zijdefabrikant Guilliam van den Broeke een schriftje met uiteenlopende recepten om wijn helder te maken, goed te houden en te verbeteren als er iets mis was gegaan.

Wijnhistorica Mariëlla Beukers dook in de geschiedenis van deze historische wijninstructies, onthult welke wijnen in die tijd populair waren en welke ingrediënten gebruikt werden voor het conserveren en opknappen van wijn. Na het lezen van deze geschiedenis kijk je niet meer met dezelfde ogen naar je flesje wijn!

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789492821287 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Gids voor de 17e-eeuwse wijnliefhebber

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

96

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

23-07-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Geheimen van de wijnkelder” te beoordelen