Geef nooit op

Auteur: Bear Grylls | Uitgever: Luitingh Sijthoff

15,00

Bear Grylls, ’s werelds bekendste survivalexpert, deelt levenslessen uit het wild en doet uit de doeken hoe het er achter de schermen op tv aan toegaat. Nu extra scherp geprijsd!

Geef nooit op is het vervolg op avonturier Bear Grylls’ succesvolle biografie Modder, zweet en tranen. Bear Grylls is bekend van zijn razend populaire tv-series op Netflix en National Geographic, waarmee hij miljoenen kijkers trekt.

Survivalexpert en tv-presentator Bear Grylls neemt de lezer mee op reis naar zijn bekendste avonturen, deelt persoonlijke verhalen over zijn favoriete expedities, en legt de gevaarlijkste overlevingstochten vast.

In deze autobiografie leidt Bear de lezers rond achter de schermen bij de meest beruchte Man vs. Wild-opnames en geeft hij weer hoe het echt was om Running Wild op te nemen met gasten als president Obama, Roger Federer en Julia Roberts.

Tegelijkertijd verkent Bear de belangrijke lessen die hij heeft geleerd in het wild, geeft hij zijn persoonlijkste uitdagingen en prestaties bloot en viert hij de echte waarde van het avontuur en het voortdurende belang van moed, vriendelijkheid en veerkracht.

‘Niemand is stoerder dan durfal bergbeklimmer en avonturier Bear Grylls.’ Sun

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789021033594 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

336

Leverbaar

Uitverkocht

Uitgiftedatum

14-10-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Uitverkocht

Druk

2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Geef nooit op” te beoordelen