Futurama

Een kroniek van de toekomst
Auteur: Fanta Voogd | Uitgever: Alfabet uitgevers

24,99

De technologische evolutie verteld aan de hand van aanstekelijke verhalen over experimenten, uitvindingen en grootste mislukkingen.

Toekomstvoorspellingen uit het verleden slaan de plank vaak op vermakelijke wijze mis, maar zo nu en dan zijn ze ook griezelig accuraat. Met hun visioenen, hun denk- en knutselwerk waren wetenschappers, uitvinders, futurologen, sciencefictionschrijvers en fantasten hun tijd vaak ver vooruit. In ‘Futurama’ verdiept journalist Fanta Voogd zich in de geschiedenis van de toekomst. Aan de hand van kleine en grotere geschiedenissen schetst Voogd een caleidoscopisch beeld van de technologische evolutie. Zo laat hij zien dat revolutionaire ontwikkelingen ooit zijn ontstaan door toeval, of ontsproten aan het brein van een genie. Op aanstekelijke wijze toont ‘Futurama’ het grillige proces waaruit de wereld zoals wij die nu kennen is ontstaan. Een kroniek van de menselijke verbeeldingskracht, vol hoge verwachtingen en grootse mislukkingen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789021340982 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een kroniek van de toekomst

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

352

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

23-08-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

1 beoordeling voor Futurama

  1. 5 van 5

    Esther

    Dit boek geeft een grappige kijk op de geschiedenis van de wetenschap. In plaats van de belangrijkste uitvindingen gaat dit boek namelijk over de beste en bijzonderste voorspellingen die er zijn gedaan vanaf 300 v.Chr. tot aan het heden. Met bijzondere citaten en grappige conclusies.


Een beoordeling toevoegen