Friendaholic

Wat vriendschap je kan leren
Auteur: Elizabeth Day | Uitgever: Ambo|Anthos

21,99

Friendaholic, Nlse editie, van bestsellerauteur Elizabeth Day, bekend van Het feest en Durf te falen, is een boek over alle aspecten van vriendschap en de impact op je leven.

In Friendaholic, over de complexiteit en schoonheid van vriendschappen, ontleedt Elizabeth Day de diverse soorten vriendschappen die ze heeft. Ze put uit haar eigen ervaringen, en leert ons zo dat geen enkele vriendschap hetzelfde is. Betekent het hebben van veel vrienden automatisch dat je een goede vriend bent? Elizabeth dacht lange tijd van wel, totdat ze erachter kwam dat ze over haar eigen grenzen ging om het anderen naar hun zin te maken. Ze realiseerde zich dat haar beste vrienden niet degenen waren met wie ze de meeste tijd doorbracht. Waarom was dit? En welke lessen kun je hieruit trekken?
Van ghosten tot frenemies tot de invloed van social media en de impact van levensveranderende gebeurtenissen – Elizabeth onderzoekt alle mogelijke elementen die van invloed zijn op vriendschap. Friendaholic van Elizabeth Day is een boek voor je vrienden, maar het leert je ook een betere vriend voor jezelf te zijn. Inclusief hoofdstukken over:
Wanneer al je vrienden kinderen krijgen en jij niet
Vriendschap in het digitale tijdperk
Wanneer vrienden niet het beste met je voorhebben

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026364204 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Wat vriendschap je kan leren

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

384

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Datum verwacht

26-09-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Friendaholic” te beoordelen