Fotowoordelogie

Auteur: Ki Tan, Sonn Franken | Uitgever: Uitgeverij Boekenindustrie

49,95

Vanaf 14 oktober verkrijgbaar!

Ontdek de Harmonie van Beeld en Woord: Fotowoordelogie

Stap binnen in een wereld waar taal en fotografie samenkomen om emoties te vangen, verhalen te vertellen en je zintuigen te prikkelen. “Fotowoordelogie” is geen gewoon boek; het is een unieke en betoverende reis door de kunst van het woord en de kracht van visuele expressie die je meeneemt door meer dan 200 poëtische meesterwerken, vergezeld van meer dan 200 prachtige foto’s. Het resultaat van een ongekende samenwerking tussen de getalenteerde schrijver Sonn Franken en de gepassioneerde fotograaf Ki Tan.

Dit boek is geen gewone verzameling van gedichten en foto’s. Het is een intieme dans tussen taal en beeld, waarbij elk gedicht perfect gematched is met een foto om de diepste emoties en gedachten tot leven te brengen. Blader door de pagina’s en laat je betoveren door de harmonie tussen woorden en afbeeldingen, die samen een unieke ervaring creëren. Elke pagina van “Fotowoordelogie” brengt woorden en beelden samen om diepere betekenissen en emoties te onthullen. Laat je meeslepen door de emotionele teksten die worden verteld door de geraffineerde poëzie van Sonn Franken, terwijl de prachtige foto’s van Ki Tan de verbeelding tot leven brengen.

Dit boek is niet alleen een verzameling van gedichten en foto’s; het is een nauwe samenwerking tussen twee kunstenaars met verschillende perspectieven en stijlen. De harmonie die ze hebben bereikt, is verbluffend en inspirerend.

Ki Tan’s meesterlijke fotografie legt momenten vast die de ziel raken, terwijl Sonn Franken met zijn pen woorden weeft die je hart doen tranen. Hun samenwerking brengt het beste van twee werelden samen en levert een meesterwerk op dat je keer op keer zult willen herlezen en bekijken.

“Fotowoordelogie” is perfect voor liefhebbers van poëzie en fotografie die een diepere betekenis in kunst zoeken en voor iedereen die wil genieten van een prachtige collectie woorden en beelden die de ziel beroeren.

Cadeaugevers op zoek naar een uniek en inspirerend geschenk. Dit boek is meer dan zomaar een aankoop; het is een investering in schoonheid, inspiratie en de kracht van kunst om je hart te raken.

Er is ook een exclusief exemplaar in een hardcover van 290mm x 290mm beschikbaar, ISBN 9789492046376, en verkrijgbaar via Ki Tan, https://ccc.fotounie.nl/ticketshop

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789492046406 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

,

Uitgever

Aantal pagina's

234

Leverbaar

Niet beschikbaar

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Fotowoordelogie” te beoordelen