Flippo en het spel om de knikkers

Flippo en het spel om de knikkers

Auteur: Leendert Jan van Doorn | Uitgever: Story Adventures Publishers
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

21,99

Het bizarre verhaal van Hans Zandvliet die tientallen miljoenen vergaarde met de Flippo en berooid in de bijstand belandt. Must read voor elke zakenman en voor de miljoenen Flippofans. Adembenemend. Van multimiljonair naar de bijstand.

Flippo en het spel om de knikkers is het schokkende, waargebeurde en allesomvattende verhaal van Hans Zandvliet. Met het ontketenen van een jarenlange wereldwijde rage vergaart hij in de jaren negentig tientallen miljoenen en leeft als een vorst op zijn landgoed in Wassenaar als buurman van koning Willem-Alexander. In dit krankzinnige, zakelijke avontuur leiden onbetrouwbare zakenpartners, starre onmenselijke bankiers, de kleine lettertjes in een verzekeringspolis en een natuurramp naar een catastrofale ontknoping en belandt hij volledig berooid in de bijstand. Een huiveringwekkend verhaal met nieuwe onthullingen.

Een must read voor iedere zakenman, een feest van herkenning voor de miljoenen Flippofans, een fascinerend boek vol levenslessen dat leest als een thriller.

‘Nooit eerder deed ik mijn volledige verhaal. Het is een bijna ongelofelijke  geschiedenis en Leendert Jan heeft het op een geweldige wijze verwoord. Hij heeft alle ins en outs op de juiste wijze met elkaar verbonden. Als je mijn verhaal werkelijk wilt begrijpen, lees dan dit boek.’ – Hans Zandvliet

Artikelnummer: 9789090318752 Categorie:
Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

288

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

30-08-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Flippo en het spel om de knikkers” te beoordelen