Extreem intens

Twitter onder Elon Musk
Auteur: Zoë Schiffer | Uitgever: Bot Uitgevers

27,50

De verwachtingen waren hooggespannen toen Elon Musk Twitter (nu X) kocht. De visionair achter Tesla en SpaceX had een vurige overtuiging om de online vrijheid van meningsuiting te beschermen en de mensheid te helpen. ‘Ik deed het niet voor het geld,’ aldus Musk. Maar vanaf dag één ontspoorde het nieuwe avontuur van Musk volledig.

EXTREEM INTENS is het ware verhaal van hoe Musk Twitter veranderde in zijn persoonlijke megafoon, op basis van honderden uren interviews met meer dan zestig werknemers, duizenden pagina’s interne documenten, Slack-berichten en documenten uit vele rechtszaken van de afgelopen periode.

Aan het woord komen werknemers die de vernietiging van hun geliefde bedrijf in hele korte tijd meemaakten. Ze zagen hoe hun jarenlange strijd tegen desinformatie en discriminatie binnen enkele maanden teniet werd gedaan. Ze probeerden staande te blijven tijdens vele willekeurige ontslagrondes. Ze deden er alles aan om het bedrijf te redden van de slechtste instincten van hun nieuwe baas.

Dit is het verhaal van hoe Elon Musk 44 miljard dollar uitgaf om Twitter te redden en het vervolgens neersabelde. Het is ook een kroniek over de post-pandemische arbeidersbeweging, een strijd tussen leidinggevenden en personeel, en over rechten en behoeften in organisaties, en de toekomst van onze democratie. Het is een extreem intense ervaring, of zoals Elon Musk zou zeggen: extremely hardcore.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083384825 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Twitter onder Elon Musk

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

368

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

12-02-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Extreem intens” te beoordelen