Even goede vrienden

Een zoektocht naar hoe vriendschap (niet) werkt
Auteur: Raounak Khaddari | Uitgever: Spectrum

21,99

Een inspirerende zoektocht naar de meest ondergewaardeerde relatievorm

‘De druk van deze vriendschap wil ik niet. Heel veel liefs. Ik ga morgen uit deze groepschat, dus dan kunnen jullie nog reageren mochten jullie daar behoefte aan hebben.’

Met dit appje maakte journalist Raounak Khaddari het uit met twee vrienden. Sindsdien worstelt ze met vriendschappen. Wanneer kan je een punt zetten achter een vriendschap en belangrijker: wat is er nodig voor een goede, duurzame vriendschapsrelatie?

In dit boek laat Raounak zien waarom vriendschappen onmisbaar zijn. Dat doet ze aan de hand van de filosofie, wetenschap, geschiedenis en bovenal: persoonlijke verhalen van verschillende mensen – van millennial tot gepensioneerde. Gaandeweg krijgt de lezer antwoord op vragen als: hoe onderhoud je vriendschappen? Waarom worden vrienden steeds belangrijker in onze moderne levens? En doe je er goed aan een vriendschap zo expliciet uit te maken als Raounak deed, of had ze het met de kennis van nu anders gedaan?

Raounak Khaddari is verslaggever en journalist bij Het Parool, waar ze over onderwijs en jongeren schrijft, en presentator van de ochtendshow Vroeg! van BNNVARA op NPO Radio 1. Voor de Parool-serie de Nieuwe lichting onderzoekt ze hoe twintigers en dertigers hun weg in Amsterdam proberen te vinden. Eind 2022 verschijnt haar allereerste boek, en daarnaast vindt ze de tijd om ook nog (halve) marathons te rennen en heel veel haverlattes te drinken.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789000384396 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een zoektocht naar hoe vriendschap (niet) werkt

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

240

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

30-03-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Even goede vrienden” te beoordelen