Euthana (Z)orgasme

Terugblik en Feestelijke Euthanasie van een tot Levenslang Leven veroordeelde gezagvoerder
Auteur: G.F. Oesterreicher | Uitgever: Oesterreicher G.F.

29,75

Dit is het dynamisch verhaal over Samson Horrowich, een bejaarde joodse gezagvoerder die nu slechts het gezag voert over zijn rolstoel en die op feestelijke wijze, met hulp van zijn zoon, zijn leven wil beëindigen. Want door twee-, meestal één orgasme, is hem vreugdevol het leven geschonken, is hij tot levenslang leven veroordeeld, dus waarom zou hij niet, op het tijdstip dat híj bepaalt en te midden van de vrouwen die hij heeft bemind, zijn leven op een euthanasie party met een vrolijke climax beëindigen.

Als jongetje werd hij door de huisarts uit de klauwen van de NSB-buurman gered die, omdat zijn mooie moeder weigerde de NSB’er seksueel van dienst te zijn, zijn ouders met hulp van de politie afvoerde, waardoor zij werden vergast. Als captain wist hij in Buenos Aires de mooie Maria, die door de Videla-Junta werd gemarteld en als velen voor haar, geboeid en met opengesneden buik uit een vliegtuig in de oceaan zou worden gedropt, op spectaculaire wijze te bevrijden. Ze krijgen een warme relatie en een zoon, maar door de twee geloven op één kussen ontstonden opvoedproblemen die zoonlief vormde. Maar helaas, Maria kreeg de ziekte van Lyme en koos in haar Nood, voor dé Pijnstiller, de Dood waarna Samson naar een vrouw als Maria zocht waardoor hij met een aantal bijzondere vrouwen een relatie kreeg. Zijn zoon Samuël wordt een harde onderzoekjournalist waardoor dat wat hij boven water weet te krijgen, de nijd van velen, maar in het bijzonder die van de hoofdofficier van justitie, ontstaat die hem als moordenaar, wegens hulp aan de feestelijke euthanasie van zijn vader en zijn verboden zeemansgraf, vervolgt en arresteert. Een opzienbarende rechtszaak over de hulp van Samuël en zijn vaders minnaressen aan Samsons feestelijke euthanasie, volgt.

Dit boek heeft naast de roman, vele facetten waaronder geschiedenis (die gebeurtenissen die men liever in de schaduw der geschiedenis houdt), psychologische (o.a. de onbewuste overlevingstechnieken waardoor de “vrije” keuze wordt beperkt) maar belangrijk, het is een: “Wegwijzer” voor hen die, zonder strafbaar te zijn, hun geliefde die vrijwillig, zonder de verplichte goedkeuring door middel van euthanasie het leven wil beëindigen, helpen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083384702 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Terugblik en Feestelijke Euthanasie van een tot Levenslang Leven veroordeelde gezagvoerder

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

344

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

22-12-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 5-7 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Euthana (Z)orgasme” te beoordelen