Europa in de Vroegmoderne Tijd

De Geboorte van het Moderne Europa
Auteur: Mj Van Hagen | Uitgever: MJ van Hagen

29,99

Ontdek hoe het opkomende vooruitgangsgeloof de elite van Europa inspireerde tot baanbrekende ontdekkingen en de traditionele autoriteiten ondermijnde. Volg de opkomst van moderne natuurwetenschappen, de geboorte van het kapitalisme, en de opkomst van de moderne staat en parlementaire stelsels.

Dit boek biedt een diepgaande verkenning van de politieke machten in Europa, zoals Frankrijk, Spanje, Engeland en de Nederlandse Republiek. Leer hoe de Vrede van Westfalen de Europese kaart hertekende en hoe Frankrijk de dominante speler werd in de zeventiende eeuw.

“Europa in de Vroegmoderne Tijd” is een meeslepend verhaal van opkomst, vooruitgang en wereldwijde impact. Laat je onderdompelen in de zeventiende eeuw en ontdek hoe deze fascinerende periode de koers van de geschiedenis voorgoed heeft veranderd.

MJ van Hagen (1958), is een onafhankelijk onderzoeker, publicist en historicus met een diepgaande specialisatie in de vroegmiddeleeuwse cultuurgeschiedenis.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789403718651 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De Geboorte van het Moderne Europa

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

213

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

07-11-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

1 beoordeling voor Europa in de Vroegmoderne Tijd

  1. 5 van 5

    Ron Bonger

    “Europa in de Vroegmoderne Tijd” is een boeiend boek dat duidelijk is geschreven en makkelijk weg leest. Ik kan het zeker aanraden!


Een beoordeling toevoegen