Erfzonden

Auteur: Matt Rowland Hill | Uitgever: Atlas Contact

22,99

Zinderende, rauwe en met inktzwarte humor geschreven memoir over verslaving. Rowland Hill vertelt over zijn worstelingen met religie, zijn familie, maar vooral met heroïne.

‘Erfzonden’ van Matt Rowland Hill is een zinderend en openhartig verhaal over verslaving, schaamte, familie en religie. Als zoon van een strenge evangelische dominee in Wales staat zijn jeugd in het teken van het geloof. Zijn kinderjaren zijn gekenmerkt door gefnuikte verlangens, talloze familieruzies en het eeuwige gevoel het verkeerd te doen. Als hij als tiener de kerk rigoureus de rug toekeert, omarmt hij een leven van excessief alcohol- en drugsgebruik, met een jarenlange heroïne- en crackverslaving tot gevolg. Hij balanceert op het randje van de afgrond, maar die duistere periode doet hem ook met andere ogen kijken naar zijn jeugd. Met genadeloze eerlijkheid en inktzwarte humor schrijft Rowland Hill over zijn donkerste momenten, zijn angsten en de bronnen van zijn verslaving. Maar in de kern gaat het over de worsteling met je afkomst – en over het zoeken naar antwoorden op de verkeerde plekken.

Katholiek Nieuwsblad
Recensie door Susanne Kurstjens

‘Rowland Hill beschrijft het allemaal met grote eerlijkheid en humor, wat zijn verhaal des te aangrijpender maakt. […] De lezer valt van de ene hartverscheurende episode in de andere, totdat Rowland Hill zijn angsten en jeugd onder ogen gaat komen en er met andere ogen naar leert te kijken.’

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789045041445 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

280

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

07-07-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Erfzonden” te beoordelen