Endo en zo

Auteur: Lotte Petersen | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

19,99

Endo en zo van Lotte Petersen is een praktische en verrassend grappige gids in een medisch doolhof, maar vooral een ongelooflijk herkenbaar boek voor iedereen die te maken heeft met endometriose.

In Endo en zo schrijft Lotte Petersen op een grappige en verrassend luchtige manier over haar ervaringen met endometriose: een pijnlijke aandoening waarbij baarmoederslijmvlies op andere plekken in het lichaam gaat ontsteken. In Nederland lijden een half miljoen mensen aan deze aandoening. Niet zo heel zeldzaam dus, maar toch blijkt het extreem lastig om de juiste diagnose te krijgen en is er schrikbarend weinig informatie en steun voor deze patiënten.

Voor Endo en zo interviewde Lotte onder meer haar gynaecoloog, osteopaat, huisarts en diëtist, en deelt ze de tips en informatie die ze in de afgelopen jaren heeft verzameld. Van ongemakkelijke momenten op de behandeltafel tot ‘gezond googelen’ en standaardantwoorden op lastige vragen: Lotte behandelt het allemaal op een open en geestige manier. Het resultaat is een praktische gids in een medisch doolhof, maar vooral een ongelooflijk herkenbaar boek voor iedereen die te maken heeft met endometriose.

‘Endometriose blijft onder de radar; maar 1 op de 10 vrouwen lijdt eraan.’ ? Vlaamse Podcast Snapt gij me nu

‘Endometriose is geen ziekte van vrouwen, het is een ziekte voor onze hele samenleving.’ ? president Macron bij bekendmaking nationaal actieplan Frankrijk

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401621182 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

11-01-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Endo en zo” te beoordelen