Endo en zo

Auteur: Lotte Petersen | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

19,99

Endo en zo van Lotte Petersen is een praktische en verrassend grappige gids in een medisch doolhof, maar vooral een ongelooflijk herkenbaar boek voor iedereen die te maken heeft met endometriose.

Endo en zo van Lotte Petersen is dé praktische gids in het medische doolhof van endometriose. Een half miljoen mensen in Nederland kampt met endometriose. Lotte Petersen is een van hen, en ontdekte dat er schrikbarend weinig steun en informatie te vinden is over deze aandoening. Met Endo en zo brengt zij daar definitief verandering in.

In Endo en zo lees je op een grappige en verrassend luchtige manier over Lottes ervaringen met endometriose. Over ongemakkelijke momenten op de behandeltafel, over ‘gezond googelen’, en over wat je als naaste het beste tegen iemand met deze aandoening kunt zeggen. Daarnaast helpen experts je een weg te vinden in het leed dat endo heet: zo leggen een gynaecoloog, seksuoloog en diëtist ieder haarfijn uit wat er precies in het lijf van een endo-patiënt gebeurt, en wat je als patiënt zelf zou kunnen proberen.

Aangevuld met tips, ervaringsverhalen en een flinke dosis humor is Endo en zo een ongelooflijk herkenbaar boek voor iedereen die te maken heeft met endometriose.

‘Endometriose blijft onder de radar; maar 1 op de 10 vrouwen lijdt eraan.’ ? Vlaamse Podcast Snapt gij me nu

‘Endometriose is geen ziekte van vrouwen, het is een ziekte voor onze hele samenleving.’ ? president Macron bij bekendmaking nationaal actieplan Frankrijk

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401621182 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

10-01-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Endo en zo” te beoordelen