Enclave

Auteur: Peter Hamersma | Uitgever: BoekenGilde

21,50

Inwoners van Slautis, een klein Europees land, worden — zonder dat ze er erg in hebben — meegezogen in een plan van een vreemde mogendheid om invloed te krijgen op het reilen en zeilen van hun land. Het land heeft dezelfde problemen zoals zoveel Europese landen. De burgers kenden slechts de voorspoed van de afgelopen jaren. Nu heerst er werkloosheid en zijn er onder meer problemen in de gezondheidszorg. Onvrede is het gevolg.

Lado, een succesvol ondernemer, besluit zich te bemoeien met de politiek in zijn land. Al gauw merkt hij dat er veel gelijkgestemden zijn, die vanuit hun (onderbuik)gevoel iets willen doen. Ze besluiten de handen ineen te slaan; een nieuwe politieke partij is geboren.

Wat volgt is een geraffineerd spel dat grote gevolgen zal hebben op de maatschappij.

Door misbruik en manipulatie, onder andere via sociale media en een groep burgers, begint de grip op het dagelijks leven langzaamaan in verkeerde handen te komen, met alle gevolgen van dien…

Enclave geeft antwoord op de vraag: kan een (kleine) maatschappij door middel van intriges, chantage en manipulatie van media dusdanig beïnvloed worden, dat de macht in handen komt van een vreemde mogendheid? Een actueel, schokkend verhaal dat tot denken zet.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464374285 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

275

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

20-04-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Enclave” te beoordelen