En toen voor mijn lotgenoten

Auteur: J Kuiper | Uitgever: Vortext

24,50

“In een wereld waarin de grenzen tussen geestelijke gezondheid en filosofische vraagstukken steeds meer vervagen, neemt Joël Kuiper ons mee op een meeslepende ontdekkingsreis. ‘En toen voor mijn lotgenoten’ is niet zomaar een boek; het is een spiegel naar de ziel, een diepe duik in de complexiteit van het menselijk bewustzijn.

Dit verhaal, gekleurd door Kuiper’s eigen worstelingen met een bipolaire stoornis, is een moedige verkenning van de aard van het bewustzijn, de illusie van vrije wil, en de fundamenten van onze ethiek. Door zijn persoonlijke verhaal te weven met universele thema’s, daagt Kuiper ons in zijn debuut uit om onze eigen existentiële vragen te stellen:
Wie zijn wij? Waarom zijn we hier?

Joël Kuiper gebruikt zijn rijke ervaringen als een prisma om de raadsels van het menselijke bestaan te onderzoeken. Van de complexe interacties tussen ons innerlijke zelf en de externe wereld tot de invloed van technologie op onze percepties en identiteiten, geen steen blijft onomgekeerd in zijn zoektocht naar betekenis.

Dit boek is een uitnodiging om deel te nemen aan een reis van zelfontdekking en introspectie. Het is een essentiële leeservaring voor iedereen die geïnteresseerd is in de diepten van de menselijke geest en de eeuwige zoektocht naar zelfkennis en begrip.” aldus de AI.

Voor ons.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083407012 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

268

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

14-04-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 5-7 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “En toen voor mijn lotgenoten” te beoordelen