Eindstrijd

Auteur: Omid Scobie | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

22,99

Journalist Omid Scobie vertelt in Eindstrijd het pijnlijke verhaal van het Britse koningshuis dat in grote crisis verkeert. Vol exclusieve onthullingen, voor fans van Reserve, De hofdame en The Crown.

Na het overlijden van koningin Elizabeth, de explosieve autobiografie Reserve van prins Harry en de kroning van koning Charles, staat het Britse koningshuis volop in de belangstelling. Niet alleen maar positief: de vertrouwenscrisis rond de Britse royals lijkt groter dan ooit. De koninklijke familie lijkt de verbinding met hun onderdanen definitief kwijt te zijn, en rolt van het ene schandaal in het andere.

Journalist Omid Scobie was onderdeel van de ‘royal rota’, de groep journalisten die meegaat met alle koninklijke evenementen. In het ontluisterende Eindstrijd vertelt hij het pijnlijke verhaal van een eeuwenoud instituut dat in grote problemen verkeert, en bedreigd wordt door chaos, disfunctionele familieleden en wantrouwen. Dankzij zijn ervaring, jarenlange toegang tot de royals, unieke inzichten en exclusieve onthullingen is dit een must-read voor iedereen die benieuwd is naar de onvermijdelijke ondergang van ’s werelds beroemdste familie. Voor fans van Reserve, De hofdame en The Crown.

‘De koninklijke familie is erg nerveus over dit boek.’ – Daily Mail

‘Iedereen zal het over dit boek hebben.’ – Town & Country Magazine

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401620024 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

28-11-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Eindstrijd” te beoordelen