Eindelijk Ellen

Mijn transitie naar de gelukkigste vrouw op aarde
Auteur: Ellen Jansen | Uitgever: Ambo|Anthos

0,00

In haar boek Eindelijk Ellen doet Ellen Jansen op openhartige en indrukwekkende wijze verlasg van haar diepe verlangen in een ander lichaam te leven.

In Eindelijk Ellen vertelt de succesvolle Limburgse ondernemer Ellen Jansen op toegankelijke wijze over de levensbepalende transitie die ze heeft ondergaan.
Ellen wordt geboren in een verkeerd lichaam. Al als klein kind voelt ze zich een meisje terwijl ze in het lichaam van een jongen opgesloten zit. Toch blijft ze haar genderdysforie jarenlang hardnekkig onderdrukken. Op haar vijfendertigste bevindt ze zich als directeur van een energiebedrijf in een echte mannenwereld en staat ze zelfs op het punt te trouwen met een vrouw. Maar dan wordt ze – als het trouwpak moet worden uitgezocht – in de Bijenkorf in Maastricht op de roltrap richting de mannenafdeling overvallen door een heftige paniekaanval. Want voor de buitenwereld lijkt het haar misschien voor de wind te gaan, ze heeft te kampen met onverklaarbare lichamelijke klachten en gaat geestelijk door diepe dalen.
Ellen beseft dan dat de tijd rijp is om eindelijk echt zichzelf te durven zijn. Ze ziet er als een berg tegen op maar gaat de transitie naar vrouw met volle overtuiging aan. Die kerst schuift ze voor het eerst als vrouw aan tafel aan. Twee jaar later zijn haar fysieke en mentale klachten als sneeuw voor de zon verdwenen en voelt ze zich de gelukkigste vrouw op aarde.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026362439 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Mijn transitie naar de gelukkigste vrouw op aarde

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

256

Leverbaar

Niet beschikbaar

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Eindelijk Ellen” te beoordelen