Een vrouw maakt een plan

Advies voor een leven vol avontuur, schoonheid en succes
Auteur: Maye Musk | Uitgever: Kosmos Uitgevers

18,99

Maye Musk, topmodel, ondernemer en moeder van Elon Musk, overtuigt in haar boek ‘Een vrouw maakt een plan’ dat je nooit te oud bent voor succes en schoonheid.

Maye Musk, topmodel en ondernemer, overtuigt in ‘Een vrouw maakt een plan’ dat je nooit te oud bent voor succes en schoonheid.

Het succes van Maye, die de moeder van Elon Musk is, kwam niet vanzelf. Zij begon op haar 15e al als model te werken, maar bereikte haar grote doorbraak pas toen ze in de zestig was. Nu, op 72-jarige leeftijd, staat zij nog volop in het leven. Naast model, spreker, schrijver, en entrepreneur, is zij ook influencer.

Dit is het verhaal van een krachtige onafhankelijke vrouw die inspireert met levenslessen over familie, carrière, gezondheid, en avontuur. Maye Musk vertelt openhartig over haar veelbewogen leven, en laat zien hoe ze armoede overwon, geweld versloeg, en vele tegenslagen op haar pad de baas werd. Met een plan, zegt ze, is het nooit te laat voor succes.

Maye Musk (Zuid-Afrika) is sinds haar 15e model en brak internationaal door toen ze in de 60 was. Ze stond op de cover van alle bekende modebladen en is nog volop aan het werk. Maye is entrepreneur, spreker en influencer, en de moeder van Elon Musk.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789021576930 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Advies voor een leven vol avontuur, schoonheid en succes

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

208

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

10-06-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Een vrouw maakt een plan” te beoordelen