Een verhaal brengt een verhaal voort

Leven vanuit je zintuigen - In een kiem
Auteur: Charlotte Van den Broeck, Jan Brokken | Uitgever: Stichting De Gouden Ganzenveer

9,99

In deze Gouden Ganzenveer uitgave van 2023 onthullen Jan Brokken en van Charlotte Van den Broeck, ieder op geheel eigen wijze, iets van het weefsel van verhalen waaruit wij bestaan.

In Leven vanuit je zintuigen & In een kiem, De Gouden Ganzenveer uitgave 2023, staan twee verhalen naast elkaar. Het verhaal van Jan Brokken kreeg de titel Leven vanuit je zintuigen, dat van Charlotte Van den Broeck In een kiem.

In het voorjaar van 1968 stapt een student journalistiek het Rietveld-Schröderhuis binnen. Daar valt zijn oog op misschien wel de meest iconische stoel uit onze geschiedenis: The Red and Blue met zwart en geel voor de poten en armsteunen.
In de zomer van 1788 laat een kapitein zijn schip, de HMS Bounty, voor anker gaan voor de kust van Adventure Bay. Felrode parkieten vliegen krassend op uit de metershoge boomkruinen.

Tussen Rietveld en Bligh liggen wereldzeeën, continenten en bijna twee eeuwen geschiedenis. Toch staan hun verhalen, opgetekend door Gouden Ganzenveer-laureaat Jan Brokken in Leven vanuit je zintuigen en de door hem uitverkoren Jonge Veer Charlotte Van den Broeck in In een kiem, naast elkaar. Zo gaan ze een onnadrukkelijke dialoog aan over de manieren waarop wij de wereld tot ons nemen: de blik waarmee we kijken, de zintuigen waarmee we ontvankelijk worden voor de zichtbare en onzichtbare draden die ons binden. Brokken en Van den Broeck onthullen, ieder op geheel eigen wijze, iets van het weefsel van verhalen waaruit wij bestaan.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083289724 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Leven vanuit je zintuigen – In een kiem

Auteur

,

Uitgever

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

11-12-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Een verhaal brengt een verhaal voort” te beoordelen