Een groener groen

Een groener groen

Auteur: Mike Van Acoleyen | Uitgever: Brave New Books
Ongeveer 3-5 werkdagen

15,42

Groen is geen partij als de andere. Groen heeft dan ook niet de ambitie om te zijn als de anderen. Groen is anders, een ecologische partij.

Dit is het Groen waar ik van hou, een strijdbare groep onconventionele ecologisten die onbeschaamd de macht een spiegel voorhoudt. Dit is de partij waarvoor ik met plezier campagne voer.

Deze bundel geeft inhoud aan deze liefde, vanuit een persoonlijke visie, soms licht kritisch maar steeds gemeend. Blogs, artikels en bijdragen allerhande, die in eenzelfde richting wijzen, ecologisme, binnen een brede waaier van economische, sociale, ecologische en maatschappelijke thema’s, hier en daar een flard poëzie of zelf een verhaal. Af en toe heel concreet, en dan weer filosofisch (of ideologisch) naar de kern peilen. Mogelijk wat vertekend door mijn eigen interessegebieden, maar allemaal geschreven vanuit één hoop, één vertrouwen, één liefde.

En die liefde is Groen, met een hoofdletter. Een kans op politiek alsof mensen er toe doen, een kans die we moeten grijpen, en die we vanuit de basis steeds opnieuw moeten versterken. Ik hoop met deze bundel bij te dragen aan het debat, een debat dat moet leiden tot een Groener Groen.

Artikelnummer: 9789402121582 Categorie:
Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

147

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

25-07-2014

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 3-5 werkdagen

Druk

2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Een groener groen” te beoordelen