Een Duits leven

Brunhilde Pomsel , het confronterende verhaal van de secretaresse van Joseph Goebbelsde secretaresse van Joseph Goebells
Auteur: Thore D. Hansen | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

24,99

Brunhilde Pomsel is de laatst overlevende getuige van het centrum van de macht in nazi-Duitsland. Tussen 1942 en 1945 was ze er zelf onderdeel van en werkte ze voor een van de grootste oorlogsmisdadigers ooit: Joseph Goebbels.

Het boek Een Duits leven, gebaseerd op de gelijknamige documentaire, raakt ons recht in het hart. De lm is genomineerd voor de Europese Filmprijzen en inmiddels al in veertig landen verkocht. In een sobere en nietsverhullende zwart-wit cinematogra e vertelt Pomsel (105) zonder terughoudendheid over de oorlogsjaren. Daarbij legt ze de schuldvraag over de gruweldaden van de nazi’s niet alleen bij anderen, maar ook bij zichzelf.

Halverwege het boek stelt de auteur ons een hoogst actuele vraag: wat is onze verantwoordelijkheid in deze politiek turbulente tijd? En hoe groot is de kans dat de geschiedenis zich herhaalt, als we ons daar niet bewust van worden?

Wat zou jij gedaan hebben?

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401607483 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Brunhilde Pomsel , het confronterende verhaal van de secretaresse van Joseph Goebbelsde secretaresse van Joseph Goebells

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

23-06-2017

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Een Duits leven” te beoordelen