Een boek vol hoop

Vijftigplussers over het verlies van hun partner
Auteur: Anna Ruys | Uitgever: House of Stories

20,00

Hoe overleef je na het overlijden van je partner? Dat vroeg Anna zich af toen haar geliefde man overleed. Ze zocht in de boekhandel naar verhalen van anderen over hoe zij deze overlevingsklus hadden aangepakt, maar kwam met lege handen thuis. Daarom nam ze wat jaren later het heft in eigen handen en maakte haar eigen ‘survivalgids’. Ze beschrijft de overlevingsverhalen van veertien 50-plussers en dat van zichzelf. Door middel van tips wil Anna nabestaanden helpen om die eerste rouwperiode door te komen. Ze hoopt daarnaast vrienden en familie inzicht te geven in wat hun naaste doormaakt. De verhalen laten zien dat er een ander leven mogelijk is zonder het leven daarvoor te vergeten. Elk verhaal biedt hoop en daarmee is het een boek vól hoop geworden.

Quotes:

De verhalen die Anna zo treffend opschreef laten je kennismaken met mensen die na het verlies van hun partner het leven met vallen en opstaan weer vormgeven. Een hoopgevend en inspirerend boek voor wie in de rouw is of iemand kent die kortgeleden zijn of haar liefste verloor.
Marion Witter, auteur van o.a. Ik mis alleen de Hema

Dit is een boek dat ik iedereen zou willen aanraden om te lezen. Je kunt er veel aan hebben en er ook enige troost uit putten. Per slot kom je lotgenoten tegen en besef je dat je niet alleen staat in je verdriet.
Frits Spits, van radioprogramma de Taalstaat en schrijver van o.a. Alles lijkt zoals het was en Mijn west side story

Auteursbiografie:

Anna Ruys (1954) studeerde orthopedagogie in Groningen. Na een opleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam werkte ze jaren als relatietherapeut in Eindhoven en Amsterdam. Als psychotherapeut was ze gewend goed te luisteren, als ervaringsdeskundige was ze een goede gesprekspartner voor de geïnterviewden in dit boek.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083267135 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Vijftigplussers over het verlies van hun partner

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

206

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

19-08-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Een boek vol hoop” te beoordelen